Jesteś tutaj:    Strona główna   /   Opinie

Opinie

+ Dodaj opinię
Serdecznie polecam ten salon. Panuje w nim miła atmosfera i wspaniały klimat. Indywidualne podejście do klienta i profesjonalizm sprawiają, że każdy bardzo dobrze tam się czuje. Można z pełnym zaufaniem oddać się w ręce zarówno kosmetyczki, jak i fryzjerek.. Makijaż permanentny - najwyższy poziom! Fryzurę ślubną przepięknie zrobioną przez panią Zosię wszyscy podziwiali. Zawsze chętnie wracam do AFRO.
Dodane przez Iwona , dnia 04.04.2016 21:29
Dziękuję za szybki efekt odmładzający Karboksyterapią. Polecam.
Dodane przez Elżbieta , dnia 16.03.2016 20:18
Cenię w "AFRO"przemiłą atmosferę oraz wysoką jakość usług za przystępną cenę. Jestem szczególnie zadowolona z Makijażu Permanentnego oraz Karboksyterapii. Wyglądam coraz młodziej za co bardzo dziękuję. Serdecznie polecam!
Dodane przez Kristi , dnia 09.12.2015 09:26
Dziękuję za piękne naturalne brwi permanentne. Polecam.
Dodane przez Basia , dnia 25.08.2015 18:40
Od lat korzystam z usług ''AFRO",jestem zadowolona, zawsze profesjonalnie obsłużona.Panuje tu miła atmosfera,niechętnie poszłabym do innego salonu. Serdecznie polecam!
Dodane przez Halina Gaszczyk, dnia 22.07.2015 10:49
Z usług kosmetyczki korzystam od dobrych kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Zawsze przyjazna i miła atmosfera, ponadto dysponuje ogromną wiedzą i umiejętnościami, co w tego typu salonie jest najważniejsze i znacząco wpływa na bezpieczeństwo zabiegów każdego rodzaju. Pozdrawiam serdecznie i polecam!
Dodane przez Halina , dnia 08.05.2015 19:59
JESTEM KLIENTKĄ AFRO DOPIERO OD PÓŁTORA ROKU ALE Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM ZARÓWNO KOSMETYKĘ JAK I FRYZJERSTWO . POZDRAWIAM
Dodane przez Grażyna Boncal, dnia 29.04.2015 14:14
Moje paznokcie były w strasznym stanie, popękana i rozdwajająca się płytka. Kosmetyczka dokonała cudu. Paznokcie stały się gładkie, błyszczące i zaróżowione. Po prostu śliczne! A po obcięciu włosów u fryzjerki Zosi, koleżanki dopytywały mnie kto mi tak pięknie wymodelował fryzurę. A wszystko to w miłej , przyjaznej atmosferze. DZIĘKUJĘ
Dodane przez Barbara Bieniak, dnia 16.04.2015 20:27
Korzystam z usług tego salonu od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie, aby poddać się zabiegom gdzieś indziej. Najwyższa jakość usług, kompetentna i miła obsługa niczym w gronie najlepszych przyjaciół, a także możliwość uzyskania fachowych porad zarówno na temat pielęgnacji włosów jak i kosmetyki. Wszystkim gorąco polecam.
Dodane przez Janina Dobrowolska, dnia 15.04.2015 20:46
Byłem dziś po raz pierwszy, korzystając z usługi pielęgnacji paznokci. Jestem zauroczony miłą i ciepłą atmosferą jaka tu panuje oraz profesjonalizmem usługi. Panowie jeśli raz odwiedzicie ten zakład nigdy go już nie pominiecie. To co Pani Kosmetyczka potrafi zrobić z męskimi paznokciami to można określić jedynie słowami "Mistrzostwo Świata" Gorąco i szczerze polecam wszystkim mężczyznom jak również kobietom.
Dodane przez Stanisław Połoszczański, dnia 15.04.2015 19:23
Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo ładne i modne brewki permanentne. Jestem bardzo zadowolona. Polecam:)
Dodane przez Małgosia , dnia 14.04.2015 10:39
To co mnie ujmuje w Afro to domowa atmosfera, miła obsługa i perfekcyjnie wykonane usługi. Zawsze jestem bardzo zadowolona.
Dodane przez Natalia Gapińska, dnia 10.04.2015 18:15

STRONA GŁÓWNA | O NAS | GALERIA | PROMOCJE | NOWOŚCI | OPINIE | KONTAKT © copyright 2015 afrocosmetics.pl